Menukaarten

Voorgerechten

Voorgerechten

Starters

Broodplank. Biologisch van Carl Siegert, met verschillende smeersels vegetarisch€ 6.95
 
Knapperig gefrituurde flammkuchen met kaasdip
€ 8.75

Voorgerechten
Inclusief brood, roomboter en kruidenboter
 
Zwolse mosterdsoep met spekjes en bosuitjes 
€ 6.75
 
Aspergesoep
Met stukjes verse asperge & ham of gerookte zalm.
€ 7.00
 
Champignons met knoflook, in de oven gegratineerd met roombrie 
Fleuron van knapperig bladerdeeg
€ 9.00
 
Drentse rauwe ham
Met verse meloen, vijgencompote, stukjes walnoot en Portsiroop.
€ 10.50

Carpaccio van het Simmentaler rund
Dun gesneden biefstuk, pijnboompitjes, rucola, oude kaas en roomdressing.
€ 12.00
Carpaccio XXL + € 5.00

Gegrilde groene asperges, tartaar van tomaat en burrata
Geroosterde zonnebloempitjes en balsamico.
€ 12.00

Tataki van gerookte zalm & paling
Wakame, crème van edamame boontjes, sesam en kerriemayonaise.
€ 13.50
 
Proeverij De Tipbrug
Drie gerechtjes met o.a. carpaccio & zalm en een soepje naar het idee van de chef.
€ 14.50
___________________________________________________________________
Menu van de chef. Per tafel geserveerd

Proeverijtje vis & vlees of een vegetarisch voorgerecht.
Keuze hoofdgerecht, vis, vlees of vegetarisch. Dessert to share.

3 gangen € 42.50/extra tussengerecht (soep) +€ 5.00
___________________________________________________________________


= Vegetarisch of kan vegetarisch.
Heeft u een allergie of dieet? Meld het voor u bestelt.
 
Hoofdgerechten
Nagerechten